אישום: בן 21 תקף מינית בת 10
הפרקליטות צפויה להגיש היום כתב אישום נגד תושב השטחים, צעיר בן 21, בגין תקיפה מינית של קטינה בת 10 בפתח בניין המגורים שלה בשכונת גילה בירושלים. על פי כתב האישום בעת התקיפה הוא אף פצע את הקטינה שזעקה לעזרה. כתוצאה מכך יצאה אחת השכנות לסייע לה והתוקף נעצר בעת שניסה להימלט לשטחים


כתב אישום יוגש היום (שישי) נגד צעיר בן 21 תושב השטחים בגין תקיפה מינית של קטינה בת 10 בשכונת גילה בירושלים. הוא צפוי להיות מואשם בגין עבירות של ביצוע מעשה מגונה בקטין מתחת לגיל 16 תוך גרימת חבלה גופנית וניסיון מעשה מגונה בקטין מתחת לגיל 16.
האירוע התרחש לפני כשבוע כשהתקבל דיווח במשטרה מאמה של הקטינה לפיו בתה הותקפה על ידי גבר שנמלט מהמקום בפתח בניין מגוריה. כוחות משטרה שהגיעו למקום פתחו בסריקות ואיתרו את החשוד שניסה לברוח לשטחים. מחקירתו עלה כי הוא הבחין בקטינה בעת ששבה לביתה מבית הספר, הוא החל לעקוב אחריה וכשהתקרבה לבניין בו היא גרה הוא החל לשוחח אתה.
הקטינה נכנסה לבניין, שם על פי האישום הוא תקף אותה ואף גרם לפציעתה. הקטינה החלה לצעוק ודיירת נוספת שמעה אותה ויצאה לבדוק לפשר הצעקות. בעקבות כך הוא נמלט מהמקום. בתום החקירה העבירה המשטרה את כלל החומרים לפרקליטות שצפויה להגיש היום את כתב האישום נגד הצעיר.
