נהג אוטובוס הותקף קשות באבנים, החברה השביתה את הקו במחאה
נהג קו 68 בנתניה הותקף על ידי שני בני נוער באבנים ונפצע • זהו מקרה האלימות השני בחודש האחרון בעיר נגד נהג אוטובוס • פעילות הקו נפסקה ובהסתדרות הלאומית זועמים: "אסור שדם הנהגים יהיה הפקר"


נהג אוטובוס של חברת "אקסטרה" בקו 68, הותקף קשות אמש (חמישי) באבנים על ידי בני נוער במהלך פעילות הקו. הנהג פתח את דלת האוטובוס כדי להעלות את שני הנערים בתחנה והשניים זרקו על התא הפנימי, בו יושב הנהג אבנים, והתקיפו אותו. האבנים פצעו אותו, גרמו לנזק רב באוטובוס ובעיקר לזכוכית תא הנהג שהתנפצה.
בתגובה לאירוע, הקו הושבת עד להודעה חדשה. חברת "אקסטרה" מאוגדת בארגון הנהגים מבית ההסתדרות הלאומית, ממנה נמסר: "בכל קו שתופעל אלימות כנגד נהגים - הקו יושבת! אסור לנו להתעורר רק לאחר הלווית הנהג הראשון שיירצח על ידי נוסעים. הכתובת נמצאת על הקיר".

מקרה זה מצטרף לאירוע בנתניה לפני חודש, בו נדקר קשות נהג אוטובוס אחר אשר עדיין מורדם ומונשם. עופר סיטרוק, יו"ר ועד העובדים ב"אקסטרה" בעיר אמר בתגובה: "קוראים לרשויות לעצור את התוקפים ולהענישם. אסור שדם הנהגים יהיה הפקר".
לפני מספר ימים פנה עו"ד מעין גרימברג, מנהל סקטור התחבורה הציבורית בהסתדרות, לעיריית נתניה בדרישה כי תתערב. היום נמסר מהעירייה כי היא "אינה אחראית על אכיפת החוק".