N12
פרסומת

גופת גבר ישראלי נמצאה במזוודה בקנדה

משטרת מונטריאול דיווחה כי גופת גבר ישראלי בן 29 נמצאה במזוודה שהייתה זרוקה ברחוב באזור מגורים. החשוד ברצח הוא בן זוגו של הנרצח, בן 33, שיואשם ברצח מדרגה שנייה. החשוד הסגיר עצמו למשטרה

פורסם:
צפו בסיפורים המעניינים של 30.9 לאורך השנים
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
צפו בסיפורים המעניינים של 30.9 לאורך השנים
ישראלי נרצח בקנדה. אילוסטרציה | צילום: רויטרס

גבר ישראלי בן 29 נרצח במונטריאול, קנדה - וגופתו נדחסה למזוודה. כך דיווחה המשטרה המקומית. החשוד ברצח הוא בן זוגו של הנרצח, בן 33, שיואשם ברצח מדרגה שנייה.

החשוד ברצח יצר קשר עם משטרת אוטאווה ביום חמישי בלילה, 15 שעות לאחר שהתקבל דיווח על מציאת גופתו של הנרצח. עובר אורח נתקל במזוודה ממנה בצבצה רגל של בן אדם. המזוודה הייתה זרוקה בחוץ, בשלג.

החשוד ברצח הסגיר עצמו למשטרה, שהגיע אליו בעקבות שיחת הטלפון ועצרה אותו. שמו של הנרצח עדיין לא נמסר, אך ידוע כי הוא ישראלי שעבר להתגורר בקנדה עם בן זוגו.

המשטרה המקומית מסרה כי כוחות הצלה עוד ניסו לבצע החייאה בישראלי אך לא נותר להם אלא לקבוע את מותו. כעת ממתינים לתוצאות נתיחה שלאחר המוות כדי לשפוך אור נוסף על נסיבות המקרה המזעזע.