N12
פרסומת

"המסור": גרסת קריית מוצקין

אדם כבן 30 נעצר לאחר שהשתולל בדירתו עם מסור חשמלי. האיש פגע בחפצים בדירתו ואיים על השוטרים שהגיעו למקום עם המסור הפועל. "השוטרים שהגיעו למקום קפצו עליו וניטרלו אותו בצורה מהירה ויעילה", סיפר לחדשות 2 באינטרנט נצ"מ חכרוש, מפקד מחוז זבולון במשטרה. האיש יישלח לבדיקה פסיכיאטרית

פורסם:
הקישור הועתק
מסור חשמלי. אילוסטרציה
מסור חשמלי (אילוסטרציה) | צילום: רויטרס

שוטרי תחנת זבולון רגילים להגיע לאירועים חריגים שמתרחשים באיזור הפעילות שלהם, אך היום אחר הצהריים הם נקראו למקרה מוזר ביותר, שמזכיר אולי יותר מהכל את סדרת סרטי האימה, "המסור".

השוטרים בפיקודו של נצ"מ ג'מאל חכרוש הגיעו לדירה בקריית מוצקין ומצאו אדם כבן 30 שמשתולל עם מסור חשמלי בידו. האיש השתולל ופגע בחפצים בדירה ולאחר שהשוטרים הגיעו למקום איים גם עליהם.

"הוא השתולל ואיים על השוטרים כשהמסור החשמלי פועל", סיפר נצ"מ חכרוש לחדשות 2 באינטרנט. "השוטרים בפעילות מהירה ויעילה קפצו על האיש וניטרלו אותו, הוא נפצע קל במהלך הפעילות הזו אך הוא נוטרל".

השוטרים נקראו לדירה על ידי אימו של החשוד, שהתקשרה בבהלה למשטרה. החשוד נלקח למעצר ולאחר מכן ייבדק אצל גורמי בריאות הנפש. "ההתנהגות שלו הייתה מוזרה וחריגה, ייתכן והוא סובל מבעיה נפשית מסוימת ועל כן הוא יילקח לבדיקה", סיפר נצ"מ חכרוש.