N12
פרסומת

בן 13 הותקף בבית הספר כי נחשד שפרץ לפייסבוק

לרשת החברתית המצליחה "פייסבוק" יש גם השלכות שליליות. נער בן 13 מטבריה הותקף באכזריות אתמול על ידי חבריו לכיתה. על פי החשד, החברים ביקשו להתנקם בו מכיוון שפרץ לחשבון פייסבוק לא שלו. בעקבות המכות הקשות שספג, נשבר אפו של בן ה-13 והוא פונה לטיפול רפואי

פורסם:
הקישור הועתק
תקיפה, אילוסטרציה
הותקף באכזריות - בגלל הפייסבוק. ארכיון | צילום: חדשות 2

גל האלימות בקרב בני הנוער נמשך, והפעם - תקיפה בגלל הפייסבוק: נער בן 13 מטבריה הותקף באכזריות במהלך יום הלימודים אתמול, לאחר שחבריו בבית הספר חשדו כי פרץ לחשבון הפייסבוק של ילד אחר.

שני נערים בני 14 הלומדים יחד עם הנער החליטו על פי החשד לנקום בו, ובמהלך ההפסקה בין השיעורים תפסו אותו, גרמו לו לחבלות שונות ולבסוף גם שברו את אפו. לאחר המקרה פונה הנער לטיפול רפואי בבית החולים.

שני החשודים, בני 14 כאמור, נעצרו בשעות הבוקר המאוחרות על ידי המשטרה, והם יובאו לדיון בהארכת מעצר בבית משפט השלום בנצרת. בשלב זה עדיין לא ברור אם אכן הנער המותקף הוא שעמד מאחורי ההאשמות שהובילו לפציעתו, וכן אילו צעדים ינקטו בבית הספר למניעת הישנות של מקרים דומים.