N12
פרסומת

חשד: עובד במפעל רצח עובדת בת 45 על רקע סכסוך אישי

תושבת הצפון, בת 45, נמצאה בשעות הצהריים סמוך למפעל באזור התעשייה ציפורי בו היא עובדת, כשבגופה נעוצה סכין. צוותי מד"א שהוזעקו למקום ביצעו בה החייאה, אך נאלצו לקבוע את מותה. החשד: אחד העובדים רצח אותה באכזריות על רקע סכסוך במפעל

פוראת נסאר
יוסי מזרחי
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

חשד לרצח בצפון: אישה בת 45 נמצאה במצב קשה כשעל גופה סימני דקירות רבים, סמוך למפעל באזור התעשייה ציפורי בגליל התחתון. צוותי מד"א-גלבוע שהוזעקו למקום ביצעו בה החייאה, אך לבסוף נקבע מותה. המשטרה עורכת כעת מרדף אחר החשוד ברצח, עובד אחר במפעל. הוא דקר אותה בחזה, בצוואר ובפנים. לפי הערכה ראשונית, מדובר ברצח על רקע סכסוך אישי במקום העבודה.

בשעה 13:24 התקבלה קריאה ראשונית במוקד מד"א מרחב גלבוע, על עובדת מפעל שנמצאה באזור התעשייה כשהיא שרועה בשלולית דם וסובלת מדקירות רבות. הפרמדיקים שהגיעו למקום החלו לבצע ניסיונות החייאה, אך למרבה הצער לא הצליחו להשאיר אותה בחיים ורופא מד"א נאלץ לקבוע את מותה במקום.

יצאה להפסקת צהריים - ונרצחה

זירת הרצח, היום
זירת הרצח, היום

עובדים במפעל שהבחינו בחשוד בנעשה נמלט, הזעיקו את כוחות המשטרה ומד"א גלבוע, שמיהרו להגיע למקום. "הגענו למפעל, ומצאנו את הגופה עם סימני חבלה כשהיא מחוסרת הכרה עם סכין נעוצה בחזה", סיפר היום בשיחה עם חדשות 2 באינטרנט סימון שטרית, פרמדיק מד"א שהיה מהראשונים בזירת האירוע. "היא הייתה ללא דופק ונשימה. מאמצי ההחייאה בוצעו באישה לכל אורך הדרך לבית החולים פורייה, אך מותה נקבע בסופו של דבר", אמר שטרית.

במשטרה פתחו במרדף אחר החשוד ברצח. רפ"ק דורון מלכה, דובר מרחב עמקים, מסר בשיחה עם חדשות 2 באינטרנט כי "קיבלנו דיווח על אישה שנמצאה חבולה. כשהגענו היא כבר פונתה, וכרגע אנחנו מחפשים אחר החשוד. בשלב הזה לא יכולים לפרט יותר לגבי החקירה. אנחנו במאמץ אמיתי ומרדף אחר החשוד".