N12
פרסומת

איים על חייו של ביבי: "הוא לא רצה להיפגש איתי"

תושב חולון נעצר בחשד שאיים על חייו של יו"ר האופוזיציה ואף ניסה לפגוע בו ובמשפחתו. המשטרה ביקשה לשלוח אותו להסתכלות

גלעד שלמור
פורסם:
הקישור הועתק
ביבי נתניהו
יו"ר האופוזיציה, ח"כ בנימין נתניהו | צילום: חדשות

לבית משפט השלום בראשון לציון הובא היום תושב חולון בן 48, אשר ביום חמישי האחרון התקשר לחבר הכנסת בנימין נתניהו, איים על חייו ולאחר מכן אף ניסה לפגוע בו פיזית. מעצרו הוארך עד יום רביעי.

החשוד איים בשיחת טלפון על נתניהו שאם לא ייפגש עימו - יפגע בו ובמשפחתו. ולאחר שנעצר שוחרר על-ידי בית המשפט לביתו בתנאי הרחקה, אולם חרף הוראת השופט, שעות מספר לאחר שחרורו הגיע החשוד לביתו של יו"ר האופוזיציה בירושלים, אולם משהבחינו בו מאבטחיו של נתניהו, הוא נמלט ולא נתפס על ידם.
רק הלילה, שלושה ימים לאחר האירוע, הצליחה המשטרה לעצור את המאיים, עת שהה בבית אחיו בחולון. בהארכת מעצרו היום, ביקשה המשטרה גם לשלוח את החשוד להסתכלות פסיכיאטרית.

גורמים המקורבים לנתניהו אישרו את הפרטים ומסרו כי המאבטחים הבריחו את החשוד. ממשרד הדוברות של נתניהו נמסר : הנושא נמצא בטיפול של גורמי הביטחון אשר פועלים בהתאם להערכות המצב.