N12
פרסומת

דודו של הנרצח מנצרת: רצחו אותו בגלל קנאה

המשטרה עצרה כמה מבני משפחתו של יזן מרעי בן ה-19 מנצרת, בחשד שדקרו אותו למוות סמוך לביתו. דודו טוען כי המניע לרצח הוא קנאה בצעיר שהצליח בלימודיו. המשטרה עדיין חוקרת את נסיבות המקרה

פוראת נסאר
פורסם:
הקישור הועתק
הנרצח מנצרת
הנרצח יזן מרעי | צילום: sonara.net

משפחתו של יזן מרעי בן ה-19 מנצרת שנרצח אמש בדקירות סכין, טוענים כי המניע לרצח הוא קנאה. החשודים במעשה, קרובים משפחה מדרגה ראשונה של הצעיר, ראו בו מצליח ולכן על פי החשד רצחו אותו.

דודו של מרעי שנרצח בדקירות סכין קרוב לביתו, אמר היום שהרקע לרצח הוא פשוט קנאה ושנאה מצד החשודים. לטענתו, החשודים ראו כי הוא מצליח בחיים ובלימודים - ובגלל זה רצחו אותו. נוסף הדגיש הדוד כי המשפחה הגישה בעבר מספר תלונות למשטרה נגד החשודים, אך כלום לא נעשה.

יזן נרצח אתמול בדקירות סכין בפלג גופו העליון והמשטרה עצרה מאוחר יותר גבר בן 55 ומספר מבניו בחשד למעורבות ברצח. היום הובא הצעיר למנוחות בבית העלמין המוסלמי בכפר נין שליד עפולה.

המשטרה עדיין חוקרת את נסיבות המקרה, כחלק משורת מעשי האלימות שאירעו במהלך השבוע ברחבי הארץ.