N12
פרסומת

בן 10 גנב כסף ממכונית - אמו התלוננה במשטרה

תושבת העיר סיפרה לחוקרים כי תפסה את בנה לאחר שפרץ לכלי רכב וגנב ממנו סכום של כ-1,200 שקלים. למקום נקרא בעל הרכב שקיבל לידיו את הסכום - והילד שוחרר לביתו, משום שטרם חלה עליו האחריות הפלילית

חדשות 2
חדשות
פורסם:
פגיעה מינית ילדים
צילום: אילוסטרציה, חדשות
הקישור הועתק
פגיעה מינית ילדים
בן 10 גנב, אמו התלוננה. אילוסטרציה | צילום: אילוסטרציה, חדשות

לתחנת משטרת טבריה הגיעה תושבת העיר בלווית בנה, בן 10, וסיפרה לחוקרי התחנה כי האחרון פרץ לרכב וגנב ממנו כסף. בתום חקירתו הוא שוחרר לביתו משום שטרם הגיע לגיל האחריות הפלילית.

האירוע התרחש אמש, אז התלוננה האם בפני שוטרי התחנה כי גילתה שבנה פרץ למכונית וגנב ממנה כ-1,200 שקלים. התברר כי עד שחשפה האם את דבר הגניבה - הספיק הילד להוציא חלק מהסכום -  וברשותו נשארו כ-800 שקלים.

בתום חקירה קצרה אותר בעל הרכב, שהגיע לתחנה וקיבל לידיו את סכום הכסף. לאחר תשאול קצר שוחרר הבן לביתו, משום שטרם הגיע לגיל 12 והוא אינו בר עונשין.