N12
פרסומת

הושחתה מכונית סנגורו של חגי פליסיאן

דווקא ביום שבו מגישה הפרקליטות כתב אישום נגד עד המדינה לשעבר בפרשת הרצח הבר נוער, הושחתה מכוניתו של סנגורו של מי שהיה הנאשם ברצח - חגי פליסיאן, וכתב האישום נגד בוטל. עורך הדין משה יוחאי: "מדובר בחציית קווים"

הקישור הועתק

אחרי שאתמול הודיעה הפרקליטות שהיא חוזרת בה מכתב האישום נגד חגי פליסיאן ושעות ספורות לפני שיוגש כתב האישום נגד עד המדינה בפרשת הבר נוער, הושחתה מכוניתו של עורך הדין משה יוחאי - סנגורו של פליסיאן. בשלב זה לא ברור מי עומד מאחורי מעשה ההשחתה.

יוחאי גילה את הנזקים במכוניתו כשיצא מביתו בהוד השרון במהלך שעות הבוקר. צמיגי מכוניתו נוקבו וכן נופצו הזגוגיות הקדמית והאחורית. בתוך הרכב נמצאה אבן שככל הנראה שימשה את המשחיתים.

עו"ד משה יוחאי
עו"ד יוחאי ליד הרכב | צילום: חדשות 2

"מדובר בחציית קווים", אמר עו"ד משה יוחאי בשיחה עם חדשות 2 Online. "לא ייתכן שכשמבוטל כתב אישום יש שנאה כה גדולה כלפי מי שהיה הנאשם ובוודאי שלא כלפי סנגורו".

יוחאי הנסער הוסיף: "אני קורא למשטרה לבדוק היטב מי ביצע את המעשה הזה, ולבחון האם יש קשר למקורביו של עד המדינה, שכעת מוצא עצמו בפני כתב אישום".