N12
פרסומת

שודד הבנק נתפס בגלל שנהג ברכב חברה

החשוד בשוד הבנק בהרצליה לא היה מספיק מתוחכם. כשהכסף בידיו, נמלט הגבר מהמקום באמצעות רכב חברה השייך לו מטעם מקום עבודתו. עובר אורח שהיה במקום שם לב לכך ועידכן את המשטרה שאיתרה לבסוף את החשוד ועצרה אותו

גלעד שלמור
פורסם:
"נסע לאט מדי". ארכיון
צילום: חדשות 2
הקישור הועתק
"נסע לאט מדי". ארכיון
אילוסטרציה | צילום: חדשות 2

רכב חברה הוא חלומו של כל ישראלי, אבל דווקא במקרה הזה - רכב החברה הוא זה שגרם למעצרו של חשוד בביצוע שוד בנק בהרצליה.

בשוד שאירע ביום ראשון בשבוע שעבר, נכנס שודד עם אקדח לסניף בנק ברחוב סוקולוב בעיר, גנב 8,000 שקלים ונמלט מהמקום עם רכבו. אחד מעוברי האורח שהיה במקום שם לב לשלט הגדול שהופיע על הרכב ובו לוגו החברה המסחרית לה היה שייך הרכב.

עובר האורח דיווח על כך למשטרה, העדות הזו היוותה למעשה את קצה חוט ראשון, שהוביל לבסוף את המשטרה לפתרון התעלומה. השוטרים יצרו קשר עם החברה המדוברת, הצליבו את המידע שהיה בידם כמו למשל צבע המכונית, מה שאיפשר לבסוף להגיע אל עובד החברה החשוד ולעצור אותו.

לאחר החקירה שנוהלה על ידי תחנת גלילות בפיקודו של סנ"צ נמרוד דניאל, נשבר החשוד, הודה בביצוע השוד וטען שעשה זאת בגלל חובות לשוק האפור. הוא הוביל את החוקרים למקום שבו זרק את האקדח, ושם גילו השוטרים כי היה מדובר באקדח דמה.