N12
פרסומת

3 חשודים ברצח יארה איוב שוחררו

בית המשפט שיחרר למעצר בית שלושה מהחשודים במעורבות ברצח הנערה יארה איוב, בת ה-16 מהכפר גוש חלב שגופתה נמצאה לפני כחודש. כתב אישום בפרשה צפוי להיות מוגש במהלך הימים הקרובים

פוראת נסאר
פורסם:
יארא איוב, הנערה  שנרצחה
צילום: חדשות
הקישור הועתק
יארא איוב, הנערה  שנרצחה
חשודים ברצח שוחררו למעצר בית | צילום: חדשות

בית משפט השלום בנצרת שיחרר היום (רביעי) למעצר בית שלושה מהחשודים במעורבות ברצח תלמידת התיכון יארא איוב בת 16, מהכפר גוש חלב שבצפון. גורמים המעורבים בחקירה אומרים כי כתב אישום בפרשה יוגש בימים הקרובים.

פרקליטיהם של החשודים, עו"ד עאדל דבאח ועו"ד באסל פלאח, התייחסו להחלטת בית המשפט ואמרו: "שכנענו את בית המשפט שניתן לשחררם ,נותרו שני חשודים במעצר".

בתחילת החודש המשטרה עצרה קטין בן 17.5 החשוד במעורבות ברצח איוב, החמישי שנעצר במסגרת חקירת הרצח.

עו"ד באסל פלאח
עו"ד באסל פלאח | צילום: חדשות 2, חדשות
עו"ד עאדל דבאח
עו"ד עאדל דבאח | צילום: יח"צ, חדשות

גופתה של איוב נמצאה לפני כחודש מטרים ספורים מהמקום שבו היא נראתה לאחרונה, זאת לאחר שבמשטרה התקבל דיווח על היעדרותה. הנערה לא הייתה מוכרת למשטרה ולרשויות השונות ושמה לא היה מעורב בתקריות אלימות או חריגות כלשהן.