N12
פרסומת

גבר בן 48 נרצח ביריות בכפר כנא

כוחות גדולים של משטרה ומגן דוד אדום הוזעקו הבוקר לכפר כנא בעקבות דיווח על גבר שנורה בפלג גופו העליון. הפצוע, ענאן חכרוש, פונה במצב אנוש לבית החולים ושם נקבע מותו. הנרצח הוא אחיינו של ג'מאל חכרוש - הניצב המוסלמי הראשון במשטרה שעומד בראש המנהלת לטיפול בפשיעה במגזר הערבי

פוראת נסאר
פורסם:
זירת הירי בכפר כנא
הקישור הועתק
זירת הירי בכפר כנא
זירת הרצח בכפר כנא

תושב כפר כנא בן 48, נרצח הבוקר (שבת) ביריות ביישוב. צוותי מגן דוד אדום שהוזעקו לזירת הירי פינו את ענאן חכרוש במצב אנוש לבית החולים פוריה בטבריה, לאחר שנורה בפלג גופו העליון, אך שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותו.

זירת ירי בכפר כנא

כוחות גדולים מאוד של משטרה הוזעקו לזירת הרצח במועצה המקומית שבגליל התחתון והחלו באיסוף ממצאים. בשלב זה נסיבות הירי עדיין אינן ברורות וטרם נעצר חשוד במעשה. חקירת המשטרה נמשכת.

ענאן חכרוש
הנרצח ענאן חכרוש

הנרצח הוא אחיינו של ניצב ג'מאל חכרוש. באפריל האחרון הועלה חכרוש לדרגת ניצב והפך בכך לניצב המוסלמי הראשון בתולדות המשטרה. ניצב חכרוש עומד בראש המנהלת לטיפול בפשיעה במגזר הערבי.

ניצב ג'מאל חכרוש
ניצב ג'מאל חכרוש | צילום: חדשות 2