N12
פרסומת

העובד ביקש מלקוח לשלם על גלידה - והותקף באגרופים

נער שעובד בגלידריה בנהריה טוען שאחד הלקוחות תקף אותו באכזריות בגלל ויכוח על התשלום. הנער הוכה שוב ושוב באגרופים - ורק לאחר דקות הצליחו אנשים להשתלט על התוקף. גם לאחר שבוע, הנער מפחד לצאת מהבית

פוראת נסאר
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

הוכה בכל הגוף - בגלל שביקש מלקוח לשלם על גלידה: זה קרה בנהריה בשבוע שעבר, ברחוב ראשי הומה אדם. בתיעוד מצלמות האבטחה שהגיע לידינו נראה תושב העיר גורר בחור צעיר אל תוך מחסן של גלידריה בעיר - שם התפתח ויכוח סוער בין השניים. בתיעוד נראה התוקף מאבד את עשתונותיו מהר מאוד ומתחיל להכות את הנער באגרופים - וזה קורה שוב ושוב.

"אדם הלך לאחר שהוא לא שילם ויצאתי מהעסק לבקש כסף על מה שהוא לקח", אומר הנער, "הבן אדם התחיל לקלל אותי ולצעוק, זרק את הגלידות שהוא קנה על הרצפה. הוא נתן לי כסף ואז התחלתי ללכת לכיוון העסק, הוא המשיך לצעוק ולקלל אז החזרתי לו את הכסף בחזרה".

הנער שהותקף
הנער שהותקף | צילום: החדשות, חדשות

אלא שלאחר כמה דקות הלקוח חזר לחנות: "הוא תפס אותי ביד, גרר אותי לעבר המחסן - והתחיל להכות אותי בפנים ובכל הגוף". התקרית נמשכה מספר דקות. אישה שמבחינה בתגרה מנסה להדוף את התוקף ולסייע לבחור הצעיר, אך גם היא מותקפת. בסופו של דבר, רק התערבות אנשים נוספים שבאו לעזרה, הצליחה לרסן את התוקף.

"אחרי הסרטונים שראינו, הצורה שהקטין הותקף מלמדת על דפוס עברייני", אומר פרקליטו של הנער, עו"ד עבסי עבאס. לטענת משפחת הנער, התוקף עדיין מסתובב חופשי. למרות התלונה במשטרה - ולמרות שעבר יותר משבוע, הנער המותקף עדיין מפחד לצאת מהבית. והכל קרה רק בגלל שהצעיר ביקש מהלקוח לשלם עבור הגלידה שקנה.