חשד לרצח: בת 36 נורתה למוות בפזורה הבדואית
גורמי הרפואה שהגיעו לזירת האירוע בפזורה לאורך כביש 25 נאלצו לקבוע את מותה של אישה אשר נורתה מחוץ לביתה. בתום הערכת מצב של מפקד מרחב הנגב, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית במשטרה שפתחה בחקירת נסיבות המקרה


חשד לרצח בפזורה הבדואית: אישה בת 36 נורתה למוות הלילה (בין שבת לראשון) מחוץ לביתה שבפזורה הבדואית לאורך כביש 25, צפונית לצומת ערערה בנגב. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום מצאו את גופתה כשהיא מוטלת ללא רוח חיים וקבעו את מותה במקום. המשטרה חושדת כי הירי בוצע על רקע כבוד המשפחה.
לפי הודעת משטרת ישראל במהלך הלילה התקבל דיווח על אירוע ירי לעבר אישה גרושה באחד הישובים הבדואים בנגב. בתום הערכת מצב של מפקד מרחב הנגב, תת ניצב נתן בוזנה, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית במשטרה.

המשטרה פתחה בחקירת נסיבות המקרה.
צמרת מערכת הביטחון, בכירי מערכת אכיפת החוק, אומנים מובילים וגיבורים מעוררי השראה – וכולם Live על במות בנייני האומה. ועידת המשפיעים של חברת החדשות ב-3 בספטמבר 2018 בבנייני האומה בירושלים | הבטיחו את מקומכם והירשמו: https://newsevent.co.il/