N12
פרסומת

חשד: העסיק נערים ותקף אותם מינית

צעיר שעובד בתחום חיי הלילה בתל אביב נחקר בחשד לעבירות מין בקטינים. לפי החשד, הצעיר העסיק נערים כיחצ"ני מסיבות - ואז ביצע בהם מעשים מגונים ואף ניסה לבצע מעשי סדום. מעצרו הוארך, שמו טרם הותר לפרסום

חדשות 2
חדשות
פורסם:
אזיקים, מעצר, משטרה, עצור
צילום: רויטרס, חדשות
הקישור הועתק
אזיקים, מעצר, משטרה, עצור
אילוסטרציה | צילום: רויטרס, חדשות

חשד לעבירות מין בתחום חיי הלילה בתל אביב: צעיר מתל אביב נעצר אתמול (חמישי) בחשד לעבירות מין בקטינים. לפי החשד, הצעיר בן ה-23 ביצע מעשים מגונים בנערים, אותם העסיק כיחצ"ני מסיבות. כמו כן מיוחס לו חשד לניסיון למעשה סדום: שמו טרם הותר לפרסום.

בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרו של החשוד בחמישה ימים. "מחומר החקירה עד כה עולה כי החשוד במספר הזדמנויות ביצע את המעשים במספר קורבנות", נמסר מהמשטרה.

עוד נמסר כי "משטרת ישראל פועלת למתן הגנה לאוכלוסיות מוחלשות ובכלל זה הגנה לקטינים אשר חשופים לניצול על ידי מבוגרים ובכלל זה כאלו הנמצאים תחת מרותם או המשמשים כמעסיקים שלהם".