בגן משחקים בחדרה: 2 חברות הותקפו מינית
גבר כבן 30 נעצר בחשד לביצוע מעשים מגונים בשתי בנות בנות 8 ו-12, בעת שנכח עמן בגן משחקים בעיר. האירוע התרחש לאחר שבתחילת השבוע נעצרו 22 גברים החשודים בפדופיליה
חדשות 2
חדשותפורסם: | עודכן:


גבר כבן 30 מחדרה נעצר בחשד לביצוע מעשים מגונים בשתי קטינות בעיר. בית המשפט האריך את מעצרו של החשוד עד ליום שני והמשטרה ממשיכה בחקירה.
החשוד נעצר לאחר שהוגשו נגדו תלונות כי ביצע את מעשיו בשתי חברות כבנות 8 ו-12, בעת שנכח עמן בגן שעשועים בעיר.
בתחילת השבוע התבצע מעצר נרחב של 22 גברים החשודים בפדופיליה, שהתאפשר הודות למבצע שבו הופעלה סוכנת משטרתית שהתחזתה לנערה.
מהמשטרה נמסר כי הסוכנת התחזתה בצ'אטים וברשתות החברתיות לנערה בת 13 והיא יצרה קשר עם החשודים במשך מספר חודשים. עשרות שוטרים פשטו במהלך הלילה על בתיהם והחרימה את מחשביהם האישיים, מכשירי הטלפון הנייד שלהם ואספו ראיות נוספות.
מצאתם טעות לשון?
