חשד: פרץ לדירה ותקף מינית בת 14
תושב ביתר עילית כבן 27 חשוד שפרץ לדירה בעיר ופגע מינית בקטינה כבת 14 בעת ששהתה בחדרה. בית המשפט האריך את מעצרו בשלושה ימים לאחר שהמשטרה מצאה ראיות הקושרות אותו לביצוע המקרה
חדשות 2
חדשותפורסם:


פרץ והטריד מינית: בית המשפט האריך אתמול (שלישי) את מעצרו של גבר כבן 27 מביתר עילית שעל פי החשד פרץ לדירה בעיר וביצע מעשים מגונים בקטינה כבת 14. האירוע הקשה אירע ביום שישי האחרון ומעצרו הוארך עד סוף השבוע.
על פי החש הצעיר פרץ לדירה כשהוא מכסה את פניו ונכנס לחדרה של הקטינה. לאחר מכן כך על פי החשד ביצע בה מעשים מגונים וברח מהמקום.
בעקבות דיווח למשטרה בנושא פתחו שוטרי מחוז ש"י בחקירה במהלכה הצליחו להתחקות אחר החשוד ולאסוף ראיות, ביניהן כפפות, וכיסוי הפנים בו השתמש לביצוע הפריצה. בית המשפט האריך כאמור את מעצרו בשלושה ימים והמשטרה ממשיכה בחקירת המקרה.
מצאתם טעות לשון?
