חשד: שוד שהשתבש הסתיים במוות
לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד המשטרה מבעל משאית מהשפלה על 3 חשודים שניסו לגנוב את רכבו. לטענתו הוא ירה באוויר לאחר שאיימו עליו במוט. כוחות משטרה שהגיעו למקום מצאו גופה בשדה סמוך ולפי החשד מדובר באחד החשודים. הנהג עוכב לחקירה


כוחות משטרה וצוותי מד"א הוזעקו הבוקר (ראשון) בעקבות דיווח על אדם פצוע השוכב בשדה סמוך לכביש 40, באיזור גדרה. בתום פעולות החייאה נאלצו הפרמדיקים לקבוע את מותו של הפצוע שנורה, על פי החשד, לאחר שניסה לגנוב משאית.
במוקד 100 של המשטרה התקבל הבוקר הדיווח מבעל משאית, תושב בית אלעזרי, על שלושה חשודים שניסו לגנוב את הרכב. לטענתו הבחין בחשודים ויצא לעברם, השלושה איימו עליו במוט והוא נאלץ לירות באוויר על מנת להרחיקם. במהלך סריקות נרחבות שערכה המשטרה בזירה אותרו כתמי דם, שהובילו למציאת הגופה בשדה הסמוך ליישוב.
סמוך לשעה 05:37 נמסר למד"א על אירוע הירי וצוותים שהגיעו למקום מצאו את הפצוע, גבר כבן 30, כשהוא סובל מפציעה חודרת בפלג גופו העליון. המשטרה פתחה בחקירה ועיכבה לחקירה את בעל המשאית.

