N12
פרסומת

המתלוננת נגד ריטמן: "החיים שלי נהרסו והכל היה לחינם"

פרסום ראשון: בעוד יומיים ידון בג"ץ בעתירה של קצינת המשטרה שהתלוננה נגד ראש להב 433 בטענה שניסה לכפות עצמו עליה. התיק נגד ניצב ריטמן נסגר והוא חזר לתפקידו. לידי חדשות 2 הגיעה שיחת הטלפון של הקצינה עם בכיר במחלקה לחקירות שוטרים לאחר ההחלטה לסגור את התלונה שלה

גיא פלג
פורסם:
הקישור הועתק

בנובמבר 2015 נחקר ראש להב 433 רוני ריטמן במחלקה לחקירות שוטרים, לאחר שקצינת משטרה הגישה נגדו תלונה בטענה כי ניסה לכפות את עצמו עליה. התיק נגד ריטמן נסגר והוא חזר לתפקידו בראש היחידה. בעוד יומיים ידון בג"ץ בעתירה שהגישה הקצינה נגד ריטמן והערב (שלישי) הגיעה לידי חדשות 2 שיחת הטלפון שניהלה עם בכיר במח"ש לאחר ההחלטה לסגור את התלונה שלה.

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "אין בדברים אלא ניסיון הכפשה של קצין ראוי ומוערך. החלטת היועץ המשפטי לממשלה שלא להמשיך בהליך פלילי, וכן החלטת המפכ"ל שקבעה כי אין תשתית לנקיטת הליכים משמעתיים נגד ריטמן, מדברות בעד עצמן".