חשד: מיסטיקנית העלימה הכנסות ענק
קוראת בקפה ובקלפים נעצרה בחשד שהעלימה הכנסות בשנים 2008-2016 – הכנסות שהסתכמו במאות אלפי שקלים בשנה. סימונה שמחה אברזל, שהעניקה שירות לידוענים ופוליטיקאים רבים, שוחררה לביתה בתנאים מגבילים לאחר שהפקידה ערבויות


"סימונה המיסטיקנית", קוראת בקפה ובקלפים שהעניקה שירות לידוענים ולפוליטיקאים רבים, נעצרה בחשד שהעלימה הכנסות בסך מאות אלפי שקלים בשנה. לאחר שהפקידה ערבויות, בית משפט השלום בירושלים החליט לשחרר אותה בתנאים מגבילים.
סימונה שמחה אברזל, תושבת נס ציונה בת 40, טוענת כי היא בעלת יכולות מיסטיות "אותן רכשה מאמה ומסבתה". היא מפרסמת את עצמה כמי שעוסקת בתחום כבר 25 שנים וחשודה כי בשנים 2008-2016 העלימה הכנסות, על אף שהוכרזה פושטת רגל כבר ב-2009.
החקירה בעניינה החלה בעקבות מידע שהתקבל במס הכנסה לפי היא מעניקה ייעוץ והכוונה ללקוחותיה ללא דיווח לרשות המסים. בחקירתה היא הודתה כי מעולם לא הגישה דוחות למס הכנסה וסיפרה כי לכל פגישה היא גובה סכום שנע בין 150 ל-400 שקלים.
