N12
פרסומת

מרדף בנתב"ג: 4 חשודים נעצרו

רכב הגיע לשער הכניסה לנמל התעופה, פרץ את המחסום והמשיך בנסיעה מהירה לכיוון טרמינל 3. בתום מרדף נעצר הרכב בשער הכניסה לשטח האווירי. שניים מנוסעיו ניסו לטפס על השער אך מאבטחים עצרו אותם. כל הארבעה נעצרו ולאחר שנשלל כי הרקע לאירוע הוא חבלני, הם הועברו לטיפול המשטרה

עמליה דואק
פורסם:
שדה התעופה בן גוריון
צילום: אנה קפלן / פלאש 90
הקישור הועתק
שדה התעופה בן גוריון
ארכיון | צילום: אנה קפלן / פלאש 90

אירוע ביטחוני חריג בנמל התעופה בן גוריון: רכב ובו ארבעה בני אדם הגיע אמש (שלישי) לשער נמל התעופה, לא נענה לבקשת צוות הביטחון במחסום לעצור והחל להימלט במהירות לכיוון טרמינל 3.

עם פריצת המחסום הופעלו חסימות במטרה למנוע מהרכב להגיע לטרמינל. בתום מרדף נעצר הרכב במרחק כ-200 מטרים משער הכניסה לשטח האווירי בעקבות חסימה של רכב ביטחון. שניים מהנוסעים ניסו לטפס על השער אך המאבטחים השתלטו עליהם.

תחילה עלה החשד כי הארבעה הם שוהים בלתי חוקיים שנהגו ברכב גנוב. הארבעה נעצרו ונאזקו ובתום תחקור ראשוני, לאחר שנשלל כי הרקע לאירוע הוא חבלני, הם הועברו לחקירה ולהמשך טיפול משטרת ישראל. נסיבות המקרה עדיין נחקרות.