N12
פרסומת

חשד: אנס את 5 אחייניו במשך שנים

תושב ירושלים בן 25 ביצע על פי החשד עבירות אינוס, מעשה סדום ומעשים מגונים כלפי ארבע אחייניות ואחיין שלו מאז היו בני 6. בני המשפחה שגילו את מעשיו של הדוד פנו למשטרה וזו עצרה את הצעיר בתום חקירה מורכבת. מעצרו הוארך עד ליום חמישי לצורך הגשת כתב אישום על ידי הפרקליטות

חדשות 2
חדשות
פורסם:
אילוסטרציה
צילום: חיים ריבלין
הקישור הועתק
אילוסטרציה
חשד לעבירות מין קשות במשפחה | צילום: חיים ריבלין

חשד לעבירות מין קשות במשפחה: צעיר בן 25 מירושלים נעצר בחשד כי אנס חמישה מאחייניו במשך שנים, מאז היו בני 6. היום (שני) הוגשה נגדו הצהרת תובע ומעצרו הוארך עד ליום חמישי לצורך הגשת כתב אישום על ידי הפרקליטות.

הצעיר חשוד בביצוע עבירות אינוס, מעשה סדום ומעשים מגונים כלפי ארבע אחייניות ואחיין נוסף (כיום בגילאי 17-20). מהחקירה עולה כי לאחר שמעשיו של הדוד התגלו בקרב בני המשפחה, פנתה אחת האחייניות לשאר האחיינים ויחדיו הם הגיעו לתחנת המשטרה לפני כשבועיים והגישו תלונה.

במסגרת החקירה עלה חשד לביצוע עבירות מין קשות, אותן ביצע החשוד לכאורה במספר רב של הזדמנויות לאורך השנים. לאחר הגשת התלונה נגדו, פנה הצעיר מיוזמתו למרכז טיפול לבריאות הנפש לצורך אשפוזו. לאחר ביסוס התשתית הראייתית נגד החשוד, הוצא נגדו צו מעצר על ידי בית המשפט והוא נעצר לחקירה שבמסגרתה קשר עצמו למיוחס לו.