N12
פרסומת

חשד: הכו ילדים, צילמו והעלו לרשת

שני בגירים בשנות ה-20 לחייהם מהצפון נעצרו בחשד שהתעללו בשני ילדים - כי לא הלכו לבית הספר. אחד החשודים תיעד את האירוע והעלה אותו לרשת. גורם המעורה בחקירה: "תיעוד קשה"

פוראת נסאר
פורסם:
הקישור הועתק

חשד להתעללות קשה בילדים בצפון שתועדה - והועלתה לרשת: שני צעירים, תושבי אחד היישובים באזור חיפה, נעצרו בחשד להתעללות קשה בשני ילדים בני 7 ו-8. על-פי התיעוד שהגיע לידי חדשות 2, נראים שני הילדים כשהם קשורים - כשאדם מבוגר צועק וגוער בהם ואף בשלב מסוים סוטר להם.

תיעוד ההתעללות הגיע לידי חוקרי המשטרה ובעקבות זאת הוחלט לעצור את השניים - קרובי משפחה של שני הקטינים - בחשד להתעללות בהם. "למה אתה לא שומע בקול אימא שלך? למה לא הלכת לבית הספר? ", נשמע קולו של אחד המבוגרים. "אני אראה לך מה אני אעשה לך עכשיו".

חשד: התעללו והפיצו ברשתות החברתיות
מתוך התיעוד

גורם המעורה בחקירה אמר לחדשות 2 Online: "מדובר בתיעוד קשה. לא נתקלנו בדבר כזה בעבר, שכאקט ענישתי מחליט קרוב משפחה להתעלל בילדים ואף לתעד את זה ולהעלות את זה לרשת. זה פשוט לא מקובל. נחקור את השניים". החשודים יובאו לדיון בהארכת מעצרם.