חשד: הכניס להיריון את בתו החורגת
גבר בן 50 מאזור הקריות נעצר בחשד שאנס את בתה הקטינה בת ה-12 של בת זוגו והכניס אותה להיריון. החשדות התגבשו כשהגיעה הילדה לבית החולים עם כאבי בטן, אז התגלה כי היא נמצאת בחודש השני להריונה. עו"ד של החשוד בדיון הארכת המעצר: "הוא מכחיש, הדברים טעונים בדיקה"



גבר בן 50 מהקריות נעצר בחשד כי אנס את בתו הקטינה של בת זוגו והכניס אותה להיריון. החשדות התגבשו לאחר שהקטינה, בת 12 בלבד, הגיע לבית חולים בחיפה בעקבות תלונות על כאבי בטן. בדיקה שנערכה לה העלתה כי הילדה נמצאת כבר בחודש השני להריונה.
הדיווח במשטרה התקבל מבית החולים, והחקירה נפתחה באופן מידי. הילדה מסרה עדות על ידי חוקרת ילדים, אך במשטרה ביקשו לבדוק כיוון חקירה נוסף שאכן העלה כי אב העובר הוא לא אחר מאשר בן הזוג של אמה הגר עמם בבית.
הבוקר (שישי) הובא החשוד לדיון בהארכת מעצרו שהוארך עד ליום שלישי בשל חומרת העבירות, רמת המסוכנות וצורכי החקירה.
עורך דינו של החשוד, סאהר אל פאר, מסר בדיון בבית המשפט כי "החשוד מכחיש את המעשים המיוחסים לו בגרסה מפורטת שמסר לחוקרים". לדבריו, "הטוען המשטרתי לא אישר שנמצא די-אנ-אי כך שהדברים טעונים בדיקה". עוד אמר כי "צריך לזכור שרק לאחרונה היה דוח שלמעשה הטיל ספק בתוצאות מז"פ".