N12
פרסומת

חשד: אישה נרצחה ע"י בעלה בחיפה

אישה בת 36 נמצאה ברחוב בשכונת קריית שמואל עם סימני אלימות רבים על גופה. צוותי מד"א שהגיעו למקום העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה כשהיא מחוסרת הכרה לבית החולים רמב"ם, שם נקבע מותה. כוח משטרה עצר את בעלה, גבר בן 44, בחשד לביצוע המעשה. הרקע עדיין בבדיקה

פוראת נסאר
פורסם: | עודכן:
זירת הרצח בחיפה
צילום: דוברות המשטרה, חדשות
הקישור הועתק
זירת הרצח בחיפה
זירת הדקירה בחיפה, היום | צילום: דוברות המשטרה, חדשות

אישה בת 36 נמצאה היום (ראשון) כשהיא דקורה בכל חלקי גופה בשכונת קריית שמואל בחיפה. צוותי מד"א שהגיעו למקום פינו אותה במצב אנוש לבית החולים רמב"ם, שם נקבע מותה. שוטרים שהגיעו למקום עצרו את בעלה, גבר בן 44, בחשד לביצוע המעשה ופתחו בחקירה לבירור הרקע. במשטרה בודקים האם הזוג מוכר מפניות קודמות על אלימות במשפחה.

סמוך לשעה 17:15 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א על פצועה ברחוב אריה לוין בחיפה. חובשים ופרמדיקים העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה כשהיא מחוסרת הכרה ועם סימני אלימות רבים. הרופאים בבית החולים נאלצו לקבוע את מותה.

מבית החולים רמב"ם נמסר: "נקבע מותה של אשה ילידת 1982 שהגיעה לחדר הלם עם דקירות מרובות. היא סבלה מאיבוד דם מסיבי. היא הגיעה תוך כדי החייאה ללא סימני חיים".

זמן קצר קודם לכן נדקר גבר סמוך לתחנת הרכבת החדרה. הוא פונה לבית החולים כשהוא פצוע באורח בינוני. כוחות משטרה שהגיעו למקום עצרו את החשוד ובמשטרה מסרו כי הרקע לאירוע פלילי.