המשטרה גבתה עדות מהשר יאיר שמיר
לחדשות 2 נודע כי המשטרה גבתה עדויות משר החקלאות יאיר שמיר ומסגן שר הביטחון לשעבר אפרים סנה, במסגרת חקירת דבריו של אולמרט נגד אהוד ברק. שמיר, שהיה בעבר יו"ר התעשייה האווירית, נדרש להשיב לשאלות החוקרים שבודקים את הטענות לפיהן ברק לקח שוחד בעסקאות נשק


המשטרה ממשיכה לחקור את דבריו של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט נגד ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק: בימים האחרונים גבתה המשטרה עדויות משר החקלאות יאיר שמיר, שהיה בעבר יו"ר התעשייה האווירית, ומסגן שר הביטחון לשעבר אפרים סנה - זאת לאחר שאולמרט מסר עדות במשטרה בעצמו.
גורמי חקירה אמנם העריכו שהדברים של אולמרט נסמכים על עדויות שמיעה וכי אין בהם ממש, אולם היא גבתה עדויות בנושא והיא מתכוונת לשוב ולגבות עדויות נוספות.

החקירה החלה לאחר חשיפת ההקלטה שבה נשמע אולמרט כשהוא טוען בפני שולה זקן כי אהוד ברק לקח שוחד בעסקאות נשק. היועץ המשפטי לממשלה, יהודה ויינשטיין, הורה למשטרה לבדוק את טענותיו של אולמרט.

אולמרט אכן העיד במשטרה וטען כי יש בידיו ראיות לשמונה פרשיות שונות שבהן קיבל ברק שוחד מעסקאות ביטחוניות. כשברק התבקש בעבר להתייחס לטענות אולמרט, הוא השיב שמדובר בשקרים של עבריין.
