N12
פרסומת

חצי קילו קוקאין - בבקבוקי שמפו

חבילה שהגיעה מחו"ל והייתה ממוענת לתושבת אשקלון העלתה את חשד חוקרי המשטרה, שפתחו במעקב אחריה. כששליח נדרש להעבירה ליעדה המקורי, פשטה המשטרה על הבית שאליו הגיעה החבילה ועצרה שלושה חשודים. בתוך החבילה התגלו מספר בקבוקי שמפו שהכילו חצי קילו קוקאין נוזלי

חדשות 2
חדשות
פורסם:
בקבוקי השמפו שהכילו קוקאין
צילום: דוברות המשטרה
הקישור הועתק
בקבוקי השמפו שהכילו קוקאין
בקבוקי השמפו שהכילו קוקאין | צילום: דוברות המשטרה

שלושה בני אדם בגילאים 35, 45 ו-52 מאשקלון נעצרו בסוף השבוע בחשד להברחת קוקאין בתוך בקבוקי שמפו שהגיעו מחו"ל. מעצרם התאפשר לאחר שחבילה שהגיעה לפני מספר ימים והייתה ממוענת לתושבת אשקלון העלתה את חשד החוקרים, שהכניסו אותה למעקב צמוד. העברת החבילה אל יעדה המקורי, שלושת החשודים, הובילה למעצרם.

בתוך החבילה עצמה נמצאו מספר בקבוקי שמפו שהכילו חצי קילו של קוקאין נוזלי. לאחר המעצר השלושה הועברו לחקירה במחלקת התשאול שביחידה המרכזית של המשטרה. בית המשפט האריך אמש את מעצרם בשישה ימים.

"ידה הארוכה של המשטרה, שיתוף פעולה פורה עם גורמי אכיפה נוספים ויצירתיות מבצעית נגד עבירות פליליות, הן אלו שיגנו על ציבור שומר החוק מפני סכנה לשלומו וביטחונו", נמסר מהמשטרה.