N12
פרסומת

תיעוד: המלכודת של המשטרה לחשוד בעבירות מין בקטינות

צעיר נעצר לאחר שלפי החשד יצר קשר עם קטינות מרחבי הארץ למטרות מיניות: המשטרה הציבה לו מארב מתוכנן בגן ציבורי - פגישה עם "ילדה בת 11" - ועצרה אותו. מעצרו הוארך ויוגש נגדו בקרוב כתב אישום בגין עבירות מין בקטינות רבות, איתן יצר קשר ברשתות החברתיות. תיעוד: כך נערכו השוטרים למעצר

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

כך נתפס צעיר שתכנן להיפגש עם קטינה: היום (שני) פרסמה המשטרה תיעוד ממעצר של צעיר בן 21 מפתח תקווה, שלפי החשד ניסה לפתות קטינות להיפגש עמו למטרות מיניות דרך רשתות חברתיות. המשטרה קבעה מפגש עם הצעיר, שחשב כי הוא נפגש עם ילדה בת 11, ועצרה אותו "על חם".

הפעילות המשטרתית החלה בחודש שעבר, כאשר עלה החשד כי הצעיר נוהג להיכנס לקבוצות של קטינים ברשתות חברתיות: לפי החשד, הוא הזדהה כקטין וניסה לאתר נערות "לצורך סיפוקו המיני". לאחר שרכש את אמונן של הנערות, ניסה לשוחח איתן בפרטיות לצורך המעשים המיניים.

עם התקדמות החקירה נקשר החשוד לעשרות מקרים, בהם לפי החשד פיתה ילדות ונערות בגילאים 10-17 מאזורים שונים בארץ ושידל אותן לביצוע מעשים בעלי אופי מיני: חלק מהמעשים בוצעו דרך הרשת החברתית ואחרים כללו מפגש פיזי.

ב-13.2 קבעו החוקרים פגישה עם הצעיר בגן ציבורי בפתח תקווה: עם הגעתו למקום זיהו אותו השוטרים ועצרו אותו, כפי שניתן לראות בתיעוד מהאירוע. מעצרו של החשוד הוארך מספר פעמים, והיום הוגשה נגדו הצהרת תובע: התביעה מתכוונת להגיש נגדו בקרוב כתב אישום בחשד לביצוע עבירות מין במספר קטינות.