N12_ELECTION
פרסומת

חשד לרצח כפול בתל אביב: שני בני משפחה נמצאו עם פצעי ירי

שני אחים בשנות ה-50 לחייהם נמצאו עם פצעי ירי וללא רוח חיים ברחוב משה דיין בעיר • מותם נקבע על ידי גורמי הרפואה • במשטרה חוקרים אם מדובר ברצח כפול או ברצח והתאבדות • נשק נמצא בזירה

הקישור הועתק

בשעות הבוקר (שני) התקבל דיווח על אירוע ירי שהתרחש ברחוב משה דיין בעיר תל אביב, שבמהלכו נורו 2 אחים בשנות ה-50 לחייהם. כוחות משטרה של תחנת תל אביב דרום וחוקרים הגיעו לזירה, שבה נמצא כלי נשק, ובמקביל נפתחה חקירה לבירור נסיבות האירוע על ידי היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון. במשטרה חוקרים אם מדובר ברצח כפול או ברצח והתאבדות.

מחקירה ראשונית עולה ששני האחים הגיעו לסניף בנק דיסקונט כדי לבצע פעולה. אז ככל הנראה התווכחו השניים ואחד מהם על פי החשד שלף אקדח ורצח את אחיו לפני שהתאבד. לאח החשוד ברצח יש נשק ברישיון. בתיעוד מהזירה נראים השניים שכובים באזור חניה סמוך לבנק וללא רוח חיים.

שני גברים נמצאו ירויים בתל אביב
הזירה שבה נמצאו הגברים בתל אביב | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

מותם של השניים נקבע על ידי גורמי הרפואה שהגיעו לזירה. חובש מד"א מאיר גרוסמן סיפר: "הגענו למקום במהירות וראינו 2 גברים שוכבים ברחוב כשהם מחוסרי הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם פציעות חודרות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".