עובדי חברת החשמל הגיעו לתקן תקלה - רעולי פנים המתינו להם חמושים
השנאי ביישוב נפגע מירי במהלך הלילה והתקלה טרם תוקנה • בחברת החשמל מסרו: "הטיפול הופסק בשל חשש לחיי העובדים" • תלונה הוגשה למשטרה


עובדי חברת החשמל נאלצו להפסיק הבוקר (רביעי) את הטיפול בתקלה בתל שבע, לאחר שלטענת החברה רעולי פנים חמושים בנשקים ארוכים התקרבו לעברם ואיימו על ביטחונם. הצוותים עזבו את המקום, התקלה טרם תוקנה ותלונה הוגשה למשטרה.

השנאי נורה, התיקון נדחה
האירוע החל אתמול בשעה 02:45 לפנות בוקר, אז נורה ירי לעבר שנאי ביישוב. כתוצאה מכך נגרם נזק לשנאי ולרשת החשמל באזור.

אמש הגיעו צוותי חברת החשמל למקום כדי להחליף את השנאי. אולם מאחר שהעבודות מחייבות הסדרי תנועה וסגירת הכיכר לצורך עבודה בטוחה, ולא ניתן ליווי משטרתי כנדרש, לא ניתן היה לבצע את העבודה.
"חשש לחיי העובדים"
הבוקר שבו הצוותים למקום בניסיון להשלים את התיקון. לפי חברת החשמל, בכניסה לשכונה הם נתקלו ברעולי פנים חמושים בכלי נשק ארוכים, שהתקרבו לעברם. בחברה מסרו כי "הטיפול בתקלה הופסק בשל חשש לחיי העובדים".

בחברת החשמל הוסיפו כי הם רואים בחומרה כל איום או אלימות כלפי עובדיהם. תלונה הוגשה למשטרה.
