N12
פרסומת

"ניצל את מעמדו ותפקידו": 11 שנות מאסר למורה שתקף מינית תלמידה שלו

אוראל שרון מפתח תקווה ביצע עבירות מין חמורות במשך כשנתיים בתלמידתו - מאז שהייתה בת 12 • בית המשפט גזר עליו גם מאסר על תנאי וכן פיצוי למתלוננת בסך של 90 אלף שקלים • בעדותה סיפרה הנערה כי השניים קיימו מפגשים מיניים במקומות שונים - כולל בשטח בית הספר ובפארקים

N12
פורסם:
המורה אוראל שרון, שחשוד בעבירות מין בתלמידה
מעל 10 שנות מאסר על המורה שתקף מינית תלמידות | צילום: N12
הקישור הועתק

11 שנות מאסר בפועל נגזרו על המורה לאנגלית בחטיבת ביניים אוראל שרון מפתח תקווה - שהודה והורשע בביצוע עבירות מין חמורות בתלמידתו. שרון ביצע עבירות מין רבות וחמורות במשך כשנתיים בתלמידתו - מאז שהייתה בת 12. בית המשפט המחוזי בלוד גזר עליו היום (רביעי) גם מאסר על תנאי וכן פיצוי למתלוננת בסך של 90 אלף שקלים.

"שרון ניצל את מעמדו ותפקידו כמורה כדי לפגוע מינית בתלמידתו, דווקא במרחב שאמור להיות בטוח ומוגן. מדובר בפגיעה חמורה ומתמשכת ובשבירת האמון הן של המתלוננת ומשפחתה והן של כל הורה במדינה", מסרה עו"ד מיטל אילן מפרקליטות מחוז המרכז. "הפרקליטות תמשיך לפעול בנחישות למיצוי הדין עם פוגעים ולעמוד לצד נפגעי העבירה", לשון הודעת הפרקליטות.

"נפל לי האסימון שמדובר היה בטעות נוראית"

החקירה החלה בחודש אוגוסט האחרון אחרי שהנערה, כיום בת 16 - הגיעה לתחנת משטרה והגישה תלונה. היא סיפרה שהקשר עם המורה התחיל כשהייתה בת 12 ונמשך שנה וחצי. הנערה העידה כי קיימו מפגשים מיניים במקומות שונים - כולל בשטח בית הספר ובפארקים בראש העין ובפתח תקווה.

בעדותה, סיפרה הנערה כי למרות שהיחסים התקיימו "בהסכמתה", היא מבינה כיום שמדובר היה בניצול תמימותה כילדה. "נפל לי האסימון שמדובר היה בטעות נוראית", סיפרה לחוקרים.