עדי הוטרדה מינית לפני חודשיים, כשעלתה לאוטובוס היא ראתה שהמטריד שלה מסתובב חופשי
"זה היה כמו לחזור לטראומה שוב", העידה עדי סוסמן, שהוטרדה בנסיעה - ונתקלה באותו אדם באותו קו • "הוא הטריד נשים אחרות, התיישב בחנות ונגע בעצמו", היא תיארה • כבר לפני חודשיים עדי הגישה תלונה במשטרה, והוא נעצר • כעת מתברר שהוא שוחרר, ועדי נדרשה להגיש תלונה שוב


לפני כחודשיים עדי סוסמן הוטרדה בקו אוטובוס בידי נוסע - ונדהמה אתמול (שני) לגלות את אותו נוסע ממשיך להטריד לכאורה נשים אחרות. "זו הייתה אותה סיטואציה, אותו קו אוטובוס, ופתאום אני רואה אותו - לבוש אפילו באותם בגדים שאז לבש, וממשיך להטריד נשים", סיפרה ל-N12. באותו רגע סוסמן החליטה לעקוב אחריו ולצלם אותו, תוך כדי שהיא מזעיקה את המשטרה. במהלך אותו מעקב היא הצליחה לתעד אותו נוגע בעצמו בציבור.
"ברגע שראיתי אותו אמרתי לעצמי שאני חייבת לתפוס אותו", היא שיחזרה. "התקשרתי למשטרה אמרתי להם שיש תיק פתוח נגדו, עוד מהתלונה שאני הגשתי עליו לפני חודשיים, ושאני עכשיו רואה אותו ושומרת איתו על קשר עין".
"לקח זמן עד שהמשטרה הגיעה", היא המשיכה. "כשהוא ירד מהאוטובוס החלטתי לרדת אחריו, ואני רואה אותו כל הדרך מטריד נשים אחרות, נוגע בידיים של נשים, מתיישב בחנות ופשוט נוגע בעצמו. זה היה נורא. אני רק בכיתי וחיכיתי שהמשטרה תבוא תוך כדי שאני רואה אותו ממשיך להטריד נשים אחרות".

לדבריה, האירוע נמשך דקות ארוכות עד שהמשטרה הגיעה למקום ועצרה את החשוד - כשהוא נמצא בדיזנגוף סנטר. "המאבטחים שם אמרו לי שהם מכירים אותו. אני לא מבינה למה האדם הזה מסתובב חופשי במקומות שידוע שהוא מטריד נשים. זה היה נורא ודוחה. אני גאה בעצמי על איך שהתנהלתי, אבל זה היה כמו לחזור לטראומה שוב".
סוסמן התאכזבה מהתנהלות המשטרה. כפי שפרסמנו ב-N12 לפני חודשיים היא התלוננה עליו במשטרה, לאחר שהוא לפי החשד נגע בעצמו כשישבה לידו. היא התעמתה איתו, נפתחה חקירה והוא נעצר, אך מאז התברר שהוא שוחרר.
לדבריה, כאשר התלוננה עליו אתמול שוב במשטרה, היא התבקשה להגיש תלונה חדשה בעניין. "אני לא מבינה את הקטע הזה. יש את כל ההוכחות נגדו יש נגדו תיק פתוח. לא ברורה לי ההתנהגות של המשטרה. האיש הזה היה עצור ושוחרר והוא פשוט ממשיך לעשות מה שבא לו".
