N12
פרסומת

פרסום ראשון: שוטר נעצר בחשד לעבירות אלימות חמורות בבתו בת ה-3 ובאשתו

שוטר סיור שמוצב במחוז חוף נעצר בחשד להתעללות בבת זוגו ובתו הפעוטה • מעצרו הוארך עד לשבוע הבא, גורם במח"ש: "מדובר בחשדות חמורים"

אור רביד
פורסם:
שוטר
שוטר, אילוסטרציה | צילום: 123RF‏
הקישור הועתק

פרסום ראשון: שוטר סיור ממחוז חוף נעצר השבוע ונחקר באזהרה במחלקה לחקירות שוטרים בחשד לעבירות אלימות חמורות כלפי בת זוגו והתעללות בבתם בת השלוש. גורם במח"ש אמר ל-N12 כי "מדובר בחשדות חמורים".

על פי החשד האירועים התרחשו בתוך ביתם של השוטר ואשתו, והחקירה עוסקת במעשים שבוצעו לכאורה כלפי בת הזוג והפעוטה. גרומים שמעורים בפרטים החקירה מגדירים את החשדות כ"חמורים".

אתמול (רביעי) בית המשפט האריך את מעצרו של השוטר החשוד עד לשבוע הבא. במח"ש בודקים את נסיבות המקרה וממשיכים בגביית עדויות, ובהתאם להתקדמות החקירה יוחלט על הצעדים הבאים בעניינו.

ממשטרת ישראל נמסר: "בימים אלו נבחנים חומרי החקירה המתגבשים בתיק, ובהתאם נשקול נקיטת אמצעים מנהליים כנגד השוטר כמקובל"