N12
פרסומת

"דקר את אשתו ואת ילדיו בזמן שישנו": כתב אישום בגין רצח נגד מוחמד מסראווה

מסראווה בן ה-32 דקר למוות את אשתו בראאה ואת אמיר ואדם ילדיהם בני החצי שנה והשנתיים • "התעורר בלילה ומסיבה שאינה ידועה החליט לרצוח את בני משפחתו" • על פי כתב האישום מוחמד יצא מחדר השינה, הלך למטבח לקחת סכין, וחזר אל חדר השינה שם דקר את אשתו וילדיו • "מעשיו האלימים, התוקפניים והאכזריים מלמדים על מסוכנותו הזועקת והחשש לביטחון הציבור"

n12
פורסם:
מוחמד מסראווה, חשוד ברצח אשתו וילדיו בטייבה
מוחמד מסראווה שרצח את אשתו וילדיו בטייבה
הקישור הועתק

הפרקליטות הגישה היום (רביעי) לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד מוחמד מסארווה בן ה-32 מטייבה בגין עבירת רצח בכוונה בנסיבות מחמירות של אשתו בראאה ושני ילדיהם הקטנים בני החצי שנה והשנתיים אמיר ואדם. "באחד הלילות של חודש מאי התעורר מוחמד, ומסיבה שאינה ידועה החליט לרצוח את בני משפחתו", נכתב בכתב האישום שהגישה עוה"ד ליאת גלבוע.

הרצח בטייבה אם המשפחה בראאה מצארווה ובניה
בראאה מסארווה ושני ילדיה, אמיר ואדם

"לשם כך יצא מחדר השינה שבו ישנו בראאה ושני הילדים, ניגש אל המטבח, לקח סכין, וכשחזר לחדר השינה החל לדקור את בראאה בצוואר", הוסיפה. "בראאה התעוררה וברחה מחדר השינה לכיוון דלת הכניסה של הבית, אך מוחמד רדף אחריה, תפס אותה וזרק אותה על הרצפה. כך, כשהיא שוכבת על גבה ומנסה להתנגד למעשיו, דקר אותה עוד מספר רב של פעמים. בהמשך, חזר מוחמד לחדר השינה, הניח את שני הילדים במיטה ודקר אותם אחד אחרי השני עד שהביא למותם".

בבקשת המעצר עד תום ההליכים המשפטיים ציינה עו"ד גלבוע כי "מעשיו האלימים, התוקפניים והאכזריים של מוחמד, שלא היסס להתנפל על אשתו ועל בניו בעת שישנו, ולדקור אותם למוות בתוך שיסוי צווארם, מלמדים על מסוכנותו הזועקת והחשש לביטחון הציבור".