4 צעירים חשודים שתקפו מאבטחים דוברי ערבית באמצעות מוט ברזל
שני המאבטחים פונו לבית החולים במצב בינוני וקל • שוטרי מחוז צפון איתרו את החשודים בחורשה מעל צומת מירון • מרדף מתקיים אחר חשוד נוסף

n12
פורסם:
שלושה צעירים נעצרו בחשד שתקפו שלשום (שבת) שני מאבטחים ממערך האבטחה של הר מירון, שדיברו בערבית, באמצעות מוט ברזל ופצעו אותם בינוני וקל. המשטרה עורכת חיפושים אחר חשוד רביעי שנמלט מהמקום.
מחומר החקירה עלה כי החשודים הגיעו למקום כשהם ככל הנראה שיכורים והחלו לגדף את המאבטחים ולגרום נזק לעמדות האבטחה. לאחר מכן על פי החשד, הארבעה תקפו את המאבטחים באגרופים, בעיטות וחבטות באמצעות מוט ברזל. אחד החשודים אף הטיח באחד מהמאבטחים פח גדול ממתכת.

שוטרי מחוז צפון, שנפרסו בהר מירון על מנת למנוע אירועים חריגים לקראת הילולת רבי שמעון בר יוחאי במקום, איתרו את החשודים, תושבי מודיעין עילית ובית שאן, בחורשה מעל צומת מירון.
מצאתם טעות לשון?