לאור יום, בלב העיר: בן 38 נורה למוות בשדרות מוריה בחיפה
היורה רדף אחרי תושב קריית ים המוכר למשטרה ברחוב המרכזי וירה בו מספר כדורים • הוא פונה לבית החולים כרמל תוך פעולות החייאה - אך שם נאלצו לקבוע את מותו • היורה נמלט, המשטרה סגרה לתנועה את הרחוב הראשי וצירים נוספים באזור • במקרה אחר: מטען צינור התפוצץ מחוץ לבית מגורים ברמת גן במסגרת סכסוך עברייני

חשד לרצח בחיפה: גבר בן 38, תושב קריית ים המוכר למשטרה, נורה היום (חמישי) למוות ברחוב שדרות מוריה בעיר. לפי עד ראייה למקרה, היורה רדף רגלית אחרי הקורבן וירה בו לפחות 12 כדורים באמצע הרחוב המרכזי - והקורבן רץ ממרכז הכביש לכיוון המדרכה עד שהתמוטט. היורה נמלט מהמקום וסריקות מתבצעות באזור.

במד"א עדכנו שבשעה 09:26 התקבל דיווח במוקד 101 על גבר שנפצע באירוע אלימות בשדרות מוריה בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי לגבר עם פציעות חודרות, ביצעו בו פעולות החייאה במקום ופינו אותו לבית חולים כרמל.
חובש בכיר במד"א עומרי אבו רומי סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הגבר שוכב מחוסר הכרה על המדרכה כשהוא סובל מפציעות חודרות בגופו, הוא היה ללא דופק וללא נשימה ומיד התחלנו לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויים, הנשמות ומתן תרופות, העלינו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו במהירות לבית החולים תוך המשך ביצוע פעולות החייאה כשמצבו קריטי".
מהמשטרה עדכנו ששוטרי מרחב כרמל פתחו בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה ע"י חוקרי המז"פ במסגרת חקירה שנפתחה.

המשטרה גם הודיעה שבמסגרת אירוע אחר, התקבל דיווח בשעה 03:30 על פיצוץ מטען צינור מחוץ לדלת בבניין מגורים ברחוב בר כוכבא ברמת גן. הרקע פלילי למקרה פלילי אין נפגעים. כוחות משטרה שהגיעו למקום פתחו בחקירה. החשד המרכזי של המשטרה הוא סכסוך עם עבריין מוכר.
במהלך הלילה גם נורה למוות ווליד נטור בן ה-55 בתוך רכב בקלנסווה. צוות מד"א שהגיע למקום מצאו אותו במצב אנוש עם פציעות חודרות - אך בהמשך נאלצו לקבוע את מותו.