N12
פרסומת

עורכת הדין שטענה כי אבי חימי הטריד אותה מינית: "נכונה להתעמת איתו בחדר החקירות" | בלעדי

הילה יחזקאל, עורכת הדין שטוענת כי הוטרדה בידי אבי חימי בעת שעמד בראשות לשכת עורכי הדין מדברת לראשונה בפנים גלויות • בריאיון היא מספרת כי היא נכונה להתעמת עימו בחדר החקירות: "אגיע מחר בבוקר", ומאשימה כי חימי תקף אותה מינית פעם נוספת • עו"ד חימי: "מדובר בגיבוב של שקרים בזויים"

גיא פלג
חדשות סוף השבוע
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

עורכת הדין שטענה כי עורך הדין אבי חימי הטריד אותה מינית במהלך שיחת וידאו בעת שהיה ראש לשכת עורכי הדין - נחשפת לראשונה מול המצלמות. בריאיון בלעדי מספרת עו"ד הילה יחזקאל שהיא מתכוונת לשתף פעולה עם חקירת המשטרה, גם אם הדבר יהיה כרוך בעימות עם חימי. זאת, לאחר שהיא סירבה לשתף פעולה עם החקירה לאחר פרסום הפרשה. עוד היא חושפת כי הוטרדה פעם נוספת על ידי חימי, מעבר למקרה שדובר עד כה. הריאיון המלא - בחדשות סוף השבוע.

"אם המשטרה תקרא לי, אגיע בגאון", אומרת עו"ד יחזקאל בת ה-37. "אגיע בגאון כי דחקו אותי להגיע בגאון". יחזקאל מספרת כי בחרה לשתף פעולה כעת כדי שישמעו את הנרטיב שלה. "אני מניחה שהמשטרה תפנה אליי", היא אומרת. "אם אדרש לעימות בחדר החקירות אגיע מחר בבוקר".

הילה יחזקאל בריאיון גלוי על אבי חימי
מוכנה לעימות. אבי חימי, הילה יחזקאל | עיבוד: אייל מרגולין, פלאש 90

 

הפרשה מקבלת כעת תפנית משמעותית. לאחר שחימי נחקר השבוע במשטרה בחשד למעשה מגונה והפרת אמונים, מאשימה אותו יחזקאל בכך שתקף אותה מינית. זאת, בנוסף למקרה בו לכאורה את חשף עצמו מולה בשיחת הווידאו שניהלו השניים.

מטעמו של עורך הדין חימי נמסר: "מדובר בגיבוב של שקרים בזויים ועיוות המציאות. חבל שאין בידיכם את העובדות והראיות שמסרתי למשטרה, שלעומתן הגירסה השקרית שלה קורסת. להזכירכם, אני זה שטענתי שלא הייתה רק שיחה אחת. אני זה שטענתי שלא היו רק שיחות, אלא גם מפגשים".