N12
פרסומת

גבר כבן 40 נרצח ביריות ביישוב ג'ת שבשרון

הוא פונה לבית החולים הלל יפה תוך פעולות החייאה - שם צוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו • גבר נוסף בשנות השלושים לחייו נפצע בינוני ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים • המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע עם קבלת דיווח על הירי וכעת מבצעת סריקות אחר היורים

פוראת נסאר
פורסם:
נקבע מותו של מוחמד ותד שנפצע אנוש באירוע הירי בג'ת
מוחמד ותד, נורה למוות בג'ת
הקישור הועתק

מוחמד ותד בן ה-40 נרצח הערב (שישי) באירוע ירי בכפר ג'ת שבמשולש. צוותי מד"א פינו אותו לבית החולים הלל יפה, תוך פעולות החייאה בעוד הוא סובל מפציעות חודרות, ושם נקבע מותו. תושב המקום, בשנות השלושים לחייו נפצע בינוני ופונה גם הוא לבית החולים בעוד הוא סובל מפציעות חודרות.

עם קבלת דיווח על ירי לעבר מספר אנשים ששהו בבית בכפר ג'ת, פתחה המשטרה בחקירת המקרה. כוחות משטרה גדולים פתחו בסריקות ופרסו מחסומים במטרה לאתר את מבצעי הירי זאת לצד חקירת הזירה על ידי חוקרי הזיהוי הפלילי.

לפני כשבוע נרצחו המאם אבו זראקה, בן 26 מעארה, שנפגע מירי באום אל-פחם, ומוחמד עמאש, צעיר בשנות העשרים לחייו, שנורה למוות בג'יסר א-זרקא.