N12
פרסומת

כשנשיאת בית המשפט העליון פצחה בשיר עם החברים

השופטת אסתר חיות השתתפה במסיבת יום הולדת - והצטרפה לחבריה המזמרים • מי ששירתה בלהקת פיקוד מרכז חזרה לרגע לימי הזוהר, שעות לאחר הדיון הארוך בבג"ץ על ההסכם הימי עם לבנון: כך זה נראה

גיא פלג
פורסם:
הקישור הועתק

סרטון שלא רואים בכל יום: אמש (חמישי) סמוך לשעה חצות, לאחר שסיימה דיון ממושך ומתוקשר בבית המשפט העליון, הגיעה נשיאת העליון אסתר חיות למסיבת יום הולדת. בתוך זמן קצר חיות, זמרת בעברה, הצטרפה לשירה - ותועדה.

חיות, שמופיעה בקצה השורה מימין, שירתה בצעירותה בלהקת פיקוד מרכז יחד עם עוזי חיטמן ז"ל ודורית ראובני. הפעם היא שבה לתחביב נעוריה וביצעה עם חבריה מימי הלהקה את השיר "מקפלות המצנחים".

שעות קודם לכן עוד ישבה חיות בהרכב השופטים שדן בעתירות נגד הסכם הגז עם לבנון - והקשתה על העותר חה"כ איתמר בן גביר: "תביא אסמכתאות לטענות שלך". במהלך הדיון אמרה גם כי החוק לא מחייב הצבעה בכנסת על הסכמים שכאלו. הדיון הסתיים בשעת ערב מאוחרת: חיות, שעמדה בראש ההרכב, הגיעה לאחר מכן למסיבה.