חשד לרצח בנתניה: תושב העיר דקר את בן זוגה של אימו למוות
הדוקר נעצר על ידי המשטרה ונלקח לחקירה • הפצוע טופל בשטח במצב אנוש ופונה אל המרכז הרפואי לניאדו, שם נקבע בהמשך מותו • החשוד יובא מחר לדיון בביהמ"ש בבקשה להאריך את מעצרו • המשטרה: הרקע לאירוע פלילי

תושב העיר נתניה נעצר אמש (שני) בחשד שרצח את בן זוגה של אימו. על פי המשטרה, הרקע לאירוע פלילי. הקורבן, בשנות ה-50 לחייו, פונה לבית החולים לניאדו כשמצבו אנוש - ובהמשך נקבע מותו. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע.
השוטרים שהגיעו לזירה אספו ממצאים בזירה, לבחינת הרקע ונסיבות האירוע. בהתאם לצורכי החקירה, החשוד יובא מחר לדיון בבימ"ש בבקשה להאריך את מעצרו.
לאחר שהקורבן פונה לבית החולים, במחלקה לרפואה דחופה בבית החולים לניאדו ביצעו אנשי צוות המחלקה פעולות מצילות חיים בחדר ההלם בניסיון לייצב את מצבו, אך נאלצו לקבוע את מותו.
יקי חג'ג', פראמדיק מגן דוד שהיה בזירה בנתניה סיפר: "במוקד מגן דוד אדום התקבלה קריאה על פצוע מדקירה. בהגעתנו למקום נמצא פצוע בסביבות גיל ה-50 עם פציעות בפלג גופו העליון במצב אנוש. הוא טופל בשטח בעזרת חבישות וקיבועים, הונשם ופינינו אותו במצב אנוש לבית החולים לניאדו".
