N12
פרסומת

המשטרה חוקרת: טכנאי הכבלים בשירות עבריינים?

מצלמות האבטחה בביתו של תושב בית דגן תיעדו את האדם שחיבל בארון התקשורת שלו – והראו כי מדובר בעובד חברת כבלים מוכרת • המשטרה חושדת כי עבריין מוכר מהיישוב שכר את שירותיו של הטכנאי, במסגרת סכסוך עם הקורבן

אור רביד
פורסם:
הקישור הועתק

המשטרה פתחה הבוקר (חמישי) בחקירה נגד עבריין מאזור בית דגן, שעל פי החשד שכר את שירותיו של עובד חברת כבלים מוכרת - לביצוע עבירות פליליות וחבלה בארון התקשורת של אדם אחר מהיישוב, שעמו הסתכסך בשנה האחרונה.

אתמול בשעות הצהריים שירותי הטלוויזיה בביתו של הקורבן נותקו במפתיע. לאחר בדיקה קצרה, הוא יצא מחצר ביתו והבחין ברכב שירות הנושא מדבקות של חברת כבלים מוכרת, בעודו נמלט מהמקום.

סרטונים ממצלמות האבטחה המוצבות בביתו ובבתי שכניו אישרו את החשד שלו: אדם שנסע ברכב של חברת הכבלים תועד כשהוא ניגש לארון התקשורת ברחוב, פותח אותו עם מפתח ייעודי וחותך, על פי החשד, את כבל התקשורת.

המשטרה חושדת שהעבריין, המוכר לה מביצוע עבירות קודמות, שכר את שירותיו של עובד חברת הכבלים מאחר וברשותו יש מפתח "מאסטר", שפותח את ארון התקשורת אשר מצריך מפתח מיוחד. הבוקר הגיע הקורבן למשטרת ראשון לציון כשהוא מלווה בעורך דינו, שם הגיש תלונה ומסר למשטרה את סרטוני מצלמת האבטחה שתיעדו את הנזק.

הפגיעה בארון התקשורת לא הייתה התקרית הראשונה בין השניים - עוד קודם לאירוע החמור, אלמונים הגיעו באישון לילה לביתו של הקורבן, ריססו כתובות נאצה נגדו ונמלטו מן הזירה. גם כאן הוא הצליח לתעד את החשודים בעת ביצוע המעשה.

החבלה בארון הכבלים
החבלה בארון התקשורת
גרפיטי
הכתובות בביתו של הקורבן

הקורבן סיפר בחשש ל N12: "מזה כשנה אני ומשפחתי סובלים מהטרדות, איומים ונזקים שונים. אני מאוד מקווה שהפעם המשטרה תטפל בעניין בצורה רצינית, לפני שחס וחלילה יפגעו פיזית בי או במשפחתי".

גרפיטי
הכתובות בביתו של הקורבן
פרסומת

סנגורו, עו"ד עדי כרמלי, מסר לאחר הגשת התלונה: "מדובר בסדרה של אירועים חמורים. פניתי הבוקר למפקד תחנת ראשון לציון בדרישה לפעול בנחישות נגד החשודים, אשר זהותם ידועה, ולמצות איתם את הדין. נלווה את החקירה על מנת לוודא שכך אכן יקרה".

עורך הדין עדי כרמלי
עורך הדין עדי כרמלי