חשד: בן 41 מעפולה ביצע מעשים מגונים בנערים
אולג ירמלנקו נעצר בעקבות תלונה על כך שהזמין נער בן 12 לביתו ותקף אותו מינית • על פי החשד, בן ה-41 ביצע מעשים מגונים בנער בכמה הזדמנויות - ובביתו נמצאו חומרי פדופיליה • המשטרה קוראת לציבור לסייע באיתור נפגעים נוספים

אולג ירמלנקו, בן 41 מעפולה, נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים בנערים בעיר. המשטרה פרסמה את תמונתו וקוראת לציבור לסייע באיתור נפגעים נוספים. בחיפוש שנערך ביתו של החשוד נמצאו חומרי פדופיליה, ומעצרו הוארך היום (שלישי) בשלושה ימים.
בדיקת המשטרה בנושא נפתחה לאחר שהתקבלה תלונה בדבר גבר בשנות ה-40 לחייו שהציג את עצמו כ"יוטיובר" והטריד נער כבן 12. החקירה הראשונית העלתה כי החשוד פגש בנער במכולת והזמין אותו לביתו, תוך שהוא מציג את אימו כאשתו, ובהמשך ביצע בו מעשים מגונים.
לפי התלונה, האירועים חזרו על עצמם כמה פעמים בימים שונים וירמלנקו אף נהג להתכתב עם הנער באמצעות הרשתות החברתיות. בביתו של החשוד נתפסו חומרי פדופיליה וקיים חשד כי הוא פגע בקורבנות נוספים. בית המשפט בנצרת החליט להאריך את מעצרו עד ליום חמישי הקרוב.
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור מתלוננים נוספים. כל היודע דבר על מקרים נוספים או יכול לסייע במידע נוסף מתבקש להתקשר למשטרת עפולה בטלפון שמספרו 04-6524401 או למוקד 100 של המשטרה.

אתמול פורסמה תמונתו של גבר נוסף החשוד בביצוע עבירות מין בקטינים - חיים עמר בן ה-33 מהיישוב חשמונאים. עמר נעצר לאחר שנתפס בדירתו עם קטינה, שעל פי החשד ביצע בה עבירות מין וצרך עימה סמים. חקירת המשטרה העלתה כי נהג להזמין קטינים נוספים לביתו ולספק להם סמים - ובחלק מהמקרים ביצע בהם עבירות מין.
