עו"ד בועז בן צור, שייצג את ארנון מילצ'ן, מצטרף רשמית לצוות ההגנה של נתניהו
הפרקליט הבכיר עתיד לייצג את נתניהו בתיק החמור ביותר בו הוא נאשם – תיק 4000 המייחס לו אישומים של קבלת שוחד • נתניהו כבר ניסה בעבר לגייס את בן צור לצוות ההגנה שלו אך המהלך לא הבשיל • בן צור הוא גם עורך דינו של המיליארדר ארנון מילצ'ן, המעורב בתיק 1000 - וכן של איש העסקים מיקי גנור, שהיה עד מדינה בתיק 3000


בועז בן צור מצטרף רשמית לצוות ההגנה של נתניהו: הפרקליט הבכיר בן צור עתיד לנהל את ההגנה על נתניהו בתיק המרכזי והחמור ביותר נגד ראש הממשלה, תיק 4000 שבו נאשם נתניהו בקבלת שוחד. הערב (שני) התברר כי בן צור יצטרף לצוות הפרקליטים של ראש הממשלה – אחרי שנתניהו כבר ניסה לגייס את שירותיו בעבר.
עו"ד בן צור ייצג בעבר את המיליארדר ארנון מילצ'ן, שעומד במרכז תיק 1000 - תיק המתנות. מילצ'ן נחשד תחילה במתן שוחד לנתניהו, אולם בסופו של דבר הוחלט בפרקליטות לסגור את התיק בעניינו – ולא להגיש נגדו כתב אישום.
נתניהו כבר ניסה בעבר לצרף את בן צור לצוות ההגנה שלו. בן צור אף פנה לפרקליטות כדי לברר האם העובדה שייצג בעבר את ארנון מילצ'ן מעוררת קשיים משפטיים, אולם בפרקליטות לא הסתייגו מהמינוי. ארנון מילצ'ן, כך פרסמנו במהדורה המרכזית, הביע בשעתו זעם על הצעד של פרקליטו - אך נראה שהפעם הסיר את התנגדותו.
בן צור ליווה גם את עדת המפתח בתיק 1000, הדס קליין, שהייתה העוזרת האישית של מילצ'ן. מקורביה זעמו על המינוי ואמרו: "היא תמצא לעצמה ליווי משפטי אחר. לא יעלה על הדעת שפרקליטו של נתניהו ייצג את עדת המפתח נגדו".
לקוח מעניין נוסף של עורך הדין בן צור הוא איש העסקים מיקי גנור – העומד במרכזו של תיק 3000, פרשת הצוללות. נתניהו לא נחשד ולא נאשם בפרשה הזו. גנור היה בעבר עד מדינה נגד המעורבים האחרים בתיק – אולם החליט בסופו של דבר לחזור בו מהסכם עד המדינה. מי שליווה אותו בצעד יוצא הדופן - ומייצג אותו גם עתה כשהוא מואשם במתן שוחד - הוא עורך הדין בועז בן צור.