N12
פרסומת

מתה בבית החולים האישה ההרה מרהט שעל פי החשד הוכתה על ידי בעלה

בן 32 מרהט נעצר ביום שישי בחשד שהכה נמרצות את רואן אל-כתנאני, אשתו ההרה - וגרם לחבלה משמעותית בראשה שהביאה למותה • בשיחת טלפון עם הוריה טען: "היא נפלה במקלחת" • הבוקר נקבע מותה של האישה, תושבת רהט, בבית החולים סורוקה בבאר שבע

n12
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

רואן אל-כתנאני, האישה ההרה מרהט שהובהלה ביום שישי האחרון לבית החולים במצב אנוש ועם חבלת ראש קשה - מתה הלילה (ראשון) בבית החולים. בעלה, בן 32, שנעצר ע"י המשטרה לאחר האירוע, חשוד בהמתה בקלות דעת. מעצרו הוארך בשלושה ימים.

מהמשטרה נמסר כי החשוד צפוי לבוא הבוקר בפני בית משפט השלום בבאר שבע לדיון בהארכת מעצרו. חשד נוסף שעומד נגדו הוא שיבוש הליכי חקירה.

רואן ואביה
רואן אל-כתנאני. מתה הלילה | צילום: באדיבות המשפחה

כוח משטרה שהגיע לזירה ביום שישי זימן מעבדה ניידת של חטיבת הזיהוי הפלילי שהחלה באיסוף ממצאי זירה. מספר בני משפחה עוכבו לחקירה בעקבות האירוע, בהם, כאמור, בעלה של אל-כתנאני, שנעצר לאחר מכן והובא בפני שופט כחשוד במעשה.

"הוא התקשר לאימא שלה ואמר: 'הבת שלך נפלה במקלחת ויוצא לה דימום מהראש'", סיפר אביה, שחאדה. "התקשרנו אליו שוב והוא לא ענה. אימא שלו ענתה, מאוד כאב לה, היא אמרה ישר: 'אתה הרגת אותה'".

האב מספר שבין בני הזוג היו ויכוחים אבל לא כאלה שהגיעו לאלימות פיזית: "זה נגמר הפעם בצורה פיזית והכי גרועה שיכולה להיות. אם הייתי יודע על מקרים כאלה שהיו ביניהם לא הייתי מאפשר לה להישאר איתו".

"מדובר בצעיר ללא עבר פלילי", מסר עו"ד מסלם אריאתה, פרקליטו של החשוד מטעם הסנגוריה הציבורית. "הוא מכחיש את החשדות ומשתף פעולה עם החוקרים".