N12
פרסומת

הותר לפרסום: זה הנרצח אתמול בבת ים

גרגורי גריגורייב, רופא שיניים מבת ים, הוא הקרבן שנרצח אתמול על פי החשד על ידי חברו סרגיי יפימוב. מעצרו של יפימוב הוארך היום ב-9 ימים. החשוד הסגיר את עצמו שעות ספורות לאחר הדקירה. המשפחות של החשוד ושל הקורבן היו בקשרים טובים במשך זמן רב ועל פי הערכות ראשוניות של המשטרה האירוע התרחש על רקע סכסוך קודם

אור רביד
פורסם: | עודכן:
גרגורי גריגורייב, רופא השיניים שנרצח בבת ים
הקישור הועתק

גרגורי גריגורייב, רופא שיניים בן 63 הוא הקרבן ברצח שאירע אתמול (ראשון) בבת ים. בית המשפט האריך את מעצרו של סרגיי יפימוב החשוד ברצח ב-9 ימים. החשוד, בשנות ה-50 לחייו, הודה במעשה כשעתיים לאחר הדקירה אך מאז הוא לא משתף פעולה עם חוקריו.

בין משפחות הקורבן והחשוד ישנם קשרי ידידות ארוכים ובמשטרה חושדים שהאירוע התרחש לאחר שהתגלע סכסוך בין השניים והקורבן הקניט את החשוד בטרם הדקירה.

הגבר שנדקר הוא רופא שיניים תושב העיר ולא ידוע על סכסוכים קודמים שהיו לו. החשוד ברצח עבד במספרה סמוכה. מהחקירה עולה כי הוויכוח בין השניים החל לפני מספר ימים ואמש התלהט לכדי הדקירה והרצח.

הזירה בבת ים
זירת הדקירה בבת ים

אנשים שהיו במקום והיו עדים לתקרית סיפרו ל-N12 שאירוע הדקירה התרחש מחוץ למספרה - אך הקורבן התמוטט בתוך המספרה ולכן טופל שם.

צוותי המשטרה בזירת הדקירה בבת ים
צוותי המשטרה בזירת האירוע