החשד: התחזה לראש ארגון פשע ואיים על סגן ראש העיריה
תושב בת ים חשוד שאיים על סגן ראש העיריה אלי יריב, לאחר שזה סירב לעזור לו בקבלת תפקיד שרצה. על פי החשד, האדם התחזה לראש ארגון פשע מוכר ושיגר ליריב מסרים מאיימים. הוא נעצר והיום יוגש נגשו כתב אישום

"יש לי חברים ששומרים עלי. אל תנסה כלום": סגן ראש עיריית בת-ים אלי יריב ספג בשבועות אחרונים איומים על חייו, ככל הנראה מאדם שזעם על כך שיריב לא סייע לו בקבלת תפקיד בעיריה. על פי תיאור המשטרה, החשוד במעשה התחזה לראש ארגון פשיעה ושלח לסגן ראש העיריה הודעות מאיימות. היום (חמישי) יוגש נגדו כתב אישום.
החקירה החלה בתלונה שהוגשה במשטרת ישראל בתחילת השבוע בגין איומים על סגן ראש העיריה באמצעות אפליקציית מסרים חברתיים, כשבתמונת הפרופיל של שולח ההודעות הופיעה תמונתו של עבריין מוכר.


במסגרת החקירה עצרה המשטרה חשוד במעשה, תושב בת ים בן 59. הוא נחקר בתחנת המשטרה ובתום חקירתו שוחרר בתנאים מגבילים, בהם מעצר בית והרחקה. היום צפויה יחידת התביעות של מחוז תל אביב להגיש נגד החשוד כתב אישום בגין מעשיו בבית משפט השלום שבעיר.