N12
פרסומת

חשד לאונס קבוצתי במרכז: תשעה קטינים חשודים בביצוע עבירות מין בקטינה בת 14

על פי החשד, תשעה נערים בגילאי 15 עד 16 חשודים שביצעו עבירות מין בבת 14 ממרכז הארץ. על פי עדותה המצמררת של הנערה, היא עברה על ידי הנערים מקרים רבים של אונס במשך ארבעה חודשים - עד שאזרה אומץ והתלוננה: "השפילו וקיללו אותי - התנגדתי והם לא הפסיקו"

ברהנו טגניה
החדשות12
פורסם:
גבר באזיקים - אילוסטרציה
אילוסטרציה | צילום: BortN66, ShutterStock
הקישור הועתק

תשעה נערים בגילאי 15 עד 16 חשודים שביצעו עבירות מין בבת 14 ממרכז הארץ - כך הותר היום (שלישי) לפרסום. על פי עדותה המצמררת של הנערה, היא עברה על ידי הנערים מקרים רבים של אונס במשך ארבעה חודשים - עד שאזרה אומץ והתלוננה. עוד עולה מעדותה כי חלק ממקרי האונס התרחשו בביתם של הנערים, בעוד שהוריהם נמצאים בבית.

עדותה של הנערה נמסרה בעת שהגיעה לאחד מבתי החולים במרכז הארץ, לאחר שנחבלה בגופה. תוך כדי הטיפול, סיפרה הנערה כי עברה אונס על ידי קבוצת הנערים. בסוף חודש נובמבר עצרה המשטרה את החשודים, מעצרם הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט ובדיון האחרון בעניינם שוחררו החשודים למעצר בית ממושך.

קבוצת נערים. אילוסטרציה
"השפילו וקיללו אותי", אילוסטרציה | צילום: 123rf, 123rf

מעדותה של הנערה עולה כי בחודש אוגוסט האחרון הכירה דרך האינסטגרם נער מאזור השפלה והתאהבה בו. השניים, על פי עדות הנערה, החלו לצאת אך עד מהרה המפגשים שלהם החלו לקבל אופי מיני. הקטינה סיפרה כי הבחור הכיר לה את חבריו – ומאז החל לצרף אותם למפגשים שלהם, שם על פי החשד ביצעו בה עבירות מין.

"השפילו וקיללו אותי - התנגדתי והם לא הפסיקו", סיפרה הנערה באחת מהחקירות. הנערים מצדם, המיוצגים על ידי עורכי הדין עדי כרמלי, ניל סיימון, שירן גולברי, עידן שני, אלון קריטי, עופר קופרמן ושלומציון מנדלמן, מכחישים את דבר האונס, וטוענים כי היחסים קוימו בהסכמה. הנערים שהו במעצר במשך כמעט שבועיים, ומעצרם הוארך מעת לעת. כמוכן, המשטרה לא הסתפקה בעדויות - וערכה עימות בין הקטינה לחשודים.