N12
פרסומת

2 הרוגים בתאונה סמוך לירושלים

2 צעירים בשנות ה-20 לחייהם נהרגו הלילה בהתהפכות האופנוע עליו נסעו בכביש 1, המחבר בין ירושלים למעלה אדומים. צוותי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותם של השניים, שככל הנראה נהרגו במקום. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות המקרה

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק
2 הרודים בתאונה. אילוסטרציה
2 הרודים בתאונה. אילוסטרציה | צילום: משטרת ישראל

בתאונת דרכים קשה בכביש בין מעלה אדומים לירושלים נהרגו 2 צעירים בשנות ה-20 לחייהם, שנסעו על אופנוע שככל הנראה החליק. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותם של השניים, שנהרגו במקום.

לפני כחודש וחצי, אישה בת 40 נהרגה לאחר שנפלה מרכב נוסע באותו הכביש שמקשר בין מעלה אדומים וירושלים, כביש 1. בעלה, שנהג במכונית, עוכב לחקירה במשטרה.

האישה ישבה ליד בעלה ברכב מסחרי, כשלפתע הדלת נפתחה - מסיבה לא ברורה - והיא נפלה החוצה. מעוצמת החבטה בכביש היא נהרגה במקום. במשטרת מעלה אדומים פתחו בחקירת נסיבות האירוע הקשה ואומרים כי "הסבירות שהאישה נדחפה מהרכב נמוכה, אבל כל הגרסאות והאפשרויות נבדקות".

במשטרה ציינו כי אין לבעל עבר פלילי וכי לא היו תלונות נגדו בעבר מצד האישה.