בן המשפחה לא הסתכל - התינוקת נדרסה
טרגדיה בכפר כנא: ריטאל בת השנה וחצי נפצעה באורח אנוש לאחר שבן משפחתה יצא ברכבו ברוורס מחניית ביתו - ולא הבחין בה. צוותי מד"א שהוקפצו למקום נאלצו לקבוע את מותה של התינוקת. "מקרים מסוג זה קורים בתדירות גבוהה במגזר הערבי", נמסר מהמשטרה


טרגדיה משפחתית בכפר כנא: פעוטה נפצעה באורח אנוש לאחר שקרוב משפחה דרס אותה בשוגג. ריטאל חוסאם זידאן בת השנה וחצי שיחקה בכביש בסמוך לביתה, כאשר מחניית בית סמוך יצא בן משפחתה ברכבו לרחוב. הנהג שנסע לאחור לא הבחין בפעוטה המשחקת על הכביש - ודרס אותה.
תושב הכפר הבהיל את הפעוטה למרפאה המקומית לקבלת טיפול ראשוני, וניידת טיפול נמרץ שהגיעה למקום העניקה לה טיפול והחלה לבצע בתינוקת מאמצי החייאה - שלא צלחו. בעת שהייתה בדרכה לבית חולים רמב"ם במסוק של מגן דוד אדום, נפטרה הפעוטה מפצעיה.
"המקום בו נדרסה הפעוטה הוא כביש צר ושדה הראייה בו מוגבל", אמר עוזי הדר, ראש מטה תאונות דרכים במשטרת העמקים. "מקרים מסוג זה קורים בתדירות גבוהה במגזר הערבי. אנחנו מתחקרים בשעה זו את הנהג הפוגע".